045 166 1126

Kotipalvelut ja avustamisen palvelut Jyväskylässä

Tuula Kautto Kotipalvelu arki Jyväskylä siivous

Siivous ja ikkunoiden pesu

Puhdas koti parantaa elämänlaatua 

Kotipalvelumme avulla Jyväskylässä haluamme vaikuttaa erityisesti arkesi turvallisuuteen, terveellisyyteen ja viihtyisyyteen. Siivoustiheys, -välineet ja -menetelmät vaikuttavat oleellisesti sisäilman laatuun.

Suunnitellaan ja sovitaan sinulle yhdessä siivousohjelma, joko meidän tai sinun siivousaineilla ja -välineillä. Voit tilata myös halutessasi kertasiivouksen. Tukipalveluista tehdään aina asiakkaan kanssa palvelusuunnitelma tai -sopimus.

Jätä yhteydenottopyyntö

 Tuula Kautto Kotipalvelu arki Jyväskylä ruuanlaitto

Ruuanlaitto ja leivonta 

Ravintorikasta ja maukasta kotiruokaa 

Ravinnolla on huomattava vaikutus kaikkien ja erityisesti ikääntyneiden terveyteen ja toimintakykyyn. Hyvä ravitsemustila ehkäisee sairauksia, nopeuttaa sairauksista toipumista sekä parantaa vireyttä ja elämänlaatua.

Ravitsemusalan ammattilaisena haluan huolehtia siitä, että erityisesti ikääntyneille tarjottava ruoka on maukasta ja ravitsevaa ja että syömiseen on riittävästi aikaa.

Jätä yhteydenottopyyntö

 Tuula Kautto Kotipalvelu arki Jyväskylä vaatehuolto

Vaatehuolto ja korjaukset

Kestävyyttä ja puhtautta oikeilla valinnoilla 

Vaatehuoltomme kattaa kaikki vaatteiden huoltoon liittyvät toimenpiteet pyykinpesusta aina silitykseen, tuulettamiseen ja vaatteiden korjaukseen. Vaatehuoltopalvelu voi olla muihin palveluihin joustavasti yhdistettyä toimintaa, mutta myös erillinen kaikkien kodintekstiilien pesu- ja huoltopäivä.

Jätä yhteydenottopyyntö

 Tuula Kautto Kotipalvelu arki Jyväskylä ulkoilu

Ulkoilu, kaupassakäynti ja avustaminen

Tärkeää arjen tukea ja apua vanhusten hyvinvointiin.

Monet vanhukset eivät pääse tai uskalla lähteä ulos heikentyneen liikkumiskyvyn, esteellisen ympäristön tai muistiongelman vuoksi. Iäkkäiden ulkona liikkumisen tarve säilyy, vaikka terveyden ja toimintakyvyn heikkenemisen myötä päivittäinen elinpiiri supistuu.

Ulkoilun myönteiset vaikutukset hyvinvointiin ja terveyteen ovat meille kaikille tärkeitä. Tämän vuoksi haluan tarjota tukea niin ulkoiluun, kaupassa käyntiin kuin muihinkin asiointipalveluihin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tuula Kautto Kotipalvelu arki Jyväskylä siivous

Muut kodin askareet

Kun aika tai omat kädet eivät riitä arjessa.

Monilla itsenäisesti asuvilla vanhuksilla on haasteita asunnon ylläpidossa, kun taas lapsiperheet elävät hektistä arkea. Kotipalvelu Arki mahdollistaa myös kaikkien kodin muiden satunnaisten askareiden hoitumisen, mm. taulujen kiinnitys, kalusteiden kasaus, valaisimien asennukset, pienet remonttityöt ja nurmikoiden leikkaus sekä kodin pienissä juhlissa auttaminen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Hinnasto

kotitalousvähennys -60% lätkä

Maksuton tutustuminen

Tulen mielelläni maksuttomalle tutustumiskäynnille. Ota rohkeasti yhteyttä.

Perustuntihinta

39,68 €/h (alv. 24 %), minimityöaika 1 h.

Tukipalvelu          

32,00 €/h (alv. 0 %)

Matkakulut          

Jyväskylän kaupungin alueella emme veloita matkakuluja, pois lukien Korpilahti ja Tikkakoski. Matkakulut tarvittaessa 0,42 €/km.

Pysäköintimaksut

Mikäli alueella ei ole vapaata pysäköintiä, veloitamme pysäköintimaksuna 2 €/tunti.